Menuplan februar 2018

 

Torsdag

1

Farseret ribbensteg m/sovs & okoko bl.

Citronfromage m/skum

Fredag

2

Kødboller i selleri m/kartofler

Rosenkålssuppe m/bacon

Lørdag

3

 

 

Søndag

4

 

 

Mandag

5

Dampet mørksej m/sennepssovs & grønt

Æble i yoghurt creme

Tirsdag

6

Enebærgryde m/ris/kartofler & rosenkål

Aspargessuppe m/kødboller

Onsdag

7

Hvidkålsroulet m/muskatsovs & karotter

Jordbærgrød m/mælk

Torsdag

8

Skinkeschnitzel m/brasede kart. skysovs

Nougatis m/fløde

Fredag

9

Svensk pølseret m/purløg

Amerikansk pandekage

Lørdag

10

 

 

Søndag

11

 

 

Mandag

12

Farsbrød m/porrer, legeret sovs & kart.

Champignonsuppe m/brød

Tirsdag

13

Rullesteg m/skysovs, kartofler & rødkål

Ananasfromage m/fløde

Onsdag

14

Skippertorsk m/persillesovs & remoulade

Rødgrød m/fløde

Torsdag

15

Bøf stroganoff m/kart. mos & rødbede

Fersken m/makronfløde

Fredag

16

Hvidkålssuppe m/spr. Flæsk & sennep

Æbleskiver m/syltetøj

Lørdag

17

 

 

Søndag

18

 

 

Mandag

19

Stegte ben m/skysovs kartofler & solbær

Abrikosgrød m/mælk

Tirsdag

20

Millionbøf m/kart. Mos & rødbeder

Blomkålssuppe m/brød

Onsdag

21

Hamburgerryg m/aspargessovs & ærter

Sherryfromage m/fløde

Torsdag

22

Frikadelle m/skysovs & blomkål

Hybensuppe m/tvebakker

Fredag

23

Alaska ising m/hollandaisesovs & broccoli

Hønsesalat m/flutes

Lørdag

24

 

 

Søndag

25

 

 

Mandag

26

Krokonens leverfad m/kartofler & bønner

Legeret grøntsags suppe

Tirsdag

27

Forloren hare m/vildtsovs & tyttebær

Brombærdessert m/fløde

Onsdag

28

Svinekotelet m/champignonsovs & majs

Æblegrød m/mælk

   

 Ret til overraskelser forbeholdes

Publiceret 21-02-2018