MENUPLAN Februar 2020:

 

Lørdag

1

 

 

Søndag

2

 

 

Mandag

3

Røget medister m/stv. grønkål,kart.

Legeret grøntsagssuppe, flutes

Tirsdag

4

Forloren skildpadde m/æg & brød

Blommegrød m/mælk

Onsdag

5

Bøf m/løg, sovs, kart. & rødbede

Røget ørred m/dressing + flutes

Torsdag

6

Kalv i frikassesovs m/kartofler

Baileyfromage m/skum

Fredag

7

Kalkun m/pikant bacon, sov & kart.

Borgmester Gaardens suppe

Lørdag

8

 

 

Søndag

9

 

 

Mandag

10

Sejkrebinet m/leg. sovs & gulerod

Æblegrød m/mælk

Tirsdag

11

Kyllingelår m/sovs, kart. & agurkesal

Tomatsuppe m/boller

Onsdag

12

Farsskinke m/sovs, kart. & broccoli

Citronfromage m/flødeskum

Torsdag

13

Gule ærter m/spr. svinekød,sennep

Pandekage m/syltetøj

Fredag

14

Svensk pølseret m/purløg

Mannagrød m/kanelsukker

Lørdag

15

 

Søndag

16

 

 

Mandag

17

Fiskefilet m/persilles. kart. & råkost

Græsk kartoffelsuppe m/brød

Tirsdag

18

Ribbensteg m/sovs, kart. & rødkål

Tropisk frugt m/makronfløde

Onsdag

19

Frikadelle m/sovs, kart. & grønts

Amerikansk pandekage m/suk

Torsdag

20

Gullasch m/kartoffelmos & rødbede

Kirsebærtrifli m/flødeskum

Fredag

21

Hvidkålsroulet m/muskatsovs, kart.

Karrysuppe m/flutes

Lørdag

22

 

 

Søndag

23

 

 

Mandag

24

Porter gryde m/kart & grønts

Hybensuppe m/tvebakker

Tirsdag

25

Karbonade m/grønærter & kart.

Appelsinfromage m/skum

Onsdag

26

St. laks m/hollandaise & broccoli

Hindbærgrød m/mælk

Torsdag

27

Brunkål m/spr. nakke & kart.

Frugt m/råcreme

Fredag

28

Brændende kærlighed m/rødbeder

Legeret grøntsagssuppe

Lørdag

29

 

 

                                                                                                           

Ret til overraskelser forbeholdes

 

 

Publiceret 31-01-2020