Menuplan Juli måned: 

 

29. Mandag  Pølse m/varm kartoffelsalat & sennep, luksus koldskål m.kammerjunkere

30. Kalvegryde m. ris, kart. & gulerodsmix , Tunmousse m/dressing & brød.

31. Tunmousse m/dressing & brød,  Blommegrød m/mælk.

 

 

Menuplan August måned: 

 

1

Torsdag

Revelsben m/skysovs, kart. & surt

Romfromage m/skum

2

Fredag

Kogt kylling m/frikassésovs & kart.

Rosenkålssuppe m/brød

3

Lørdag

 

 

4

Søndag

 

 

5

Mandag

Røget medister m/stv. spinat & kart

Blomkålssuppe m/brød

6

Tirsdag

Gullasch m/mos & rødbeder

Ananas m/makronfløde

7

Onsdag

Foldet skrubbefilet m/persillesovs

Ris vandgrød m/mælk

8

Torsdag

Skinke Mignon m/champignonsovs

Fløderand m/kirsebærsovs

9

Fredag

Amerikansk farsbrød m/sovs & majs

Kiwi stikkelsbærgrød m/mælk

10

Lørdag

 

 

11

Søndag

 

 

12

Mandag

Enebærgryde m/ris-kart. & grønts

Tropisk frugt m/flødeskum

13

Tirsdag

Boller i selleri m/kartofler

Røget ørred m/asp. & dressing

14

Onsdag

Rullesteg m/skysovs, kart & rødkål

Kold rabarbersuppe m/tvebak

15

Torsdag

Baconbøf m/fl-tomatsovs, kart. grønt

Koldskålsfromage m/skum

16

Fredag

Biksemad m/spejlæg & rødbeder

Borgmestergårdens suppe

17

Lørdag

 

 

18

Søndag

 

 

19

Mandag

Paneret flæsk m/løgsovs & rødbede

Minestronesuppe m/brød

20

Tirsdag

Kogt torsk m/sennepssovs & gulerod

Kirsebærgrød m/mælk

21

Onsdag

Frikadelle m/skysovs, kart. & blomkål

Pærer m/karamelsovs

22

Torsdag

Spr. oksebryst m/peberrodssovs

Jordbærfromage m/ skum

23

Fredag

Rødvinsgryde m/kartofler & surt

Aspargessuppe m/kødboller

24

Lørdag

 

 

25

Søndag

 

 

26

Mandag

Fiskefilet m/persillesovs og råkost

Græsk kartoffelsuppe m/brød

27

Tirsdag

Kinesisk risret m/ris-kart & grønt

Hønsesalat m/flutes

28

Onsdag

Mari. svinekam m/skysovs & grønt

Hytteostedessert m/frugt

29

Torsdag

Karbonade m/grønærter & kartofler

Abrikostrifli m/flødeskum

30

Fredag

Millionbøf m/kart. mos & rødbede

Amerikansk pandekage

31

Lørdag

 

 

 

 

                                                                                                           

Ret til overraskelser forbeholdes

 

 

 

Publiceret 29-07-2019