Menu September 2019:

 

Søndag

1

 

Mandag

2

Kalvegryde m/ ris - kart. & grønt

Tomatsuppe m/kødboller

Tirsdag

3

Kogt kylling asp-sovs m/broccoli

Mocca fromage m/skum

Onsdag

4

Irsk stuvning m/spr. flæsk & rugbrød

Rødgrød m/fløde

Torsdag

5

St. laks m/stv. spinat & kartofler

Mannagrød m/kanelsukker

Fredag

6

Svenskpølseret m/purløg

Abrikos m/råcreme

Lørdag

7

 

 

Søndag

8

 

 

Mandag

9

Flæskesteg m/sovs, kart. & rødkål

Flødebudding m/jordbærsovs

Tirsdag

10

Rødspætterulle m/hvidvinssovs & kart

Champignonsuppe m/brød

Onsdag

11

Bøf stroganoff m/mos & surt

Ananas m/makronfløde

Torsdag

12

Kotelet i fad m/ris/kart. & grønt

Pistaciefromage m/skum

Fredag

13

Frikadelle m/ stv. blomkål & kart.

Minestronesuppe m/brød

Lørdag

14

 

 

Søndag

15

 

 

Mandag

16

Bøf m/bløde løg, sovs, kart. & surt

Citronfromage m/skum

Tirsdag

17

Spr. nakke m/legeret sovs & grønt

Sveskegrød m/mælk

Onsdag

18

Tarteletter m/høns i asparges

Hønsekødsuppe m/boller

Torsdag

19

St flæsk m/persillesovs & rødbede

Pandekager m/syltetøj

Fredag

20

Hvidkåls roulet m/muskatsovs & grønt

Hyldebærsuppe m/æbler

Lørdag

21

 

 

Søndag

22

 

 

Mandag

23

Karbonade m/grønærter & kart.

Citronfromage m/skum  

Tirsdag

24

St. svinelever m/bløde løg, kart. & surt

Blandet frugtgrød m/mælk

Onsdag

25

Ostindisk karryret m/ris kart. grønt.

Rejerand m/flutes

Torsdag

26

Oksesteg m/ skysovs glaseret perleløg

Fløderand m/ frugtsovs

Fredag

27

Schnitzel bearnaisesovs & ærter

Blomkålssuppe m/brød

 

 

 

 

 

     



 

 

: 

 

 

 

                                                                                                           

Ret til overraskelser forbeholdes

 

 

Publiceret 30-08-2019